vár a pro clubs!

versenyezz szervezett körülmények közt!
Nevezés

A NEVEZÉS MENETE

légy részese a 17. hpcl szezonnak!
Icon displaying the number 1

Szabályzat
megértése

A nevezés beadása előtt olvasd el a versenyszabályzatot, ahol minden információt megtalálsz a szezon menetéről!

Icon displaying the number 2

nevezés
Leadása

Töltsd ki a nevezéshez szükséges űrlapot, csatlakozz discord szerverünkre  majd győződj meg az email címedre kapott visszaigazolásról.

Icon displaying the number 3

csapat

létrehozása

A nevezési időszak vége után elkészítjük csapatodat a VPG felületén, ahol szabadon igazolhatod jövőbeli játékosaidat és managelheted a meccseidet!

Nevezés

ADDIG IS...

CSATLAKOZZ A HPCL KÖZÖSSÉGÉHEZ!
Branded image displaying a discord logo

HPCL - DISCORD

Lépj be még ma a HPCL discord szerverére, ahol minden információt megtalálsz amelyre szükséged lesz a 17. szezon során!
Itt fogsz tudni kapcsolatot tartani a liga adminjaival és a HPCL közösség többi tagjával

Csatlakozom
image showing all the teams participating in the league

Nevezz csapatként!

Amennyiben van egy saját társaságod akikkel megmérettetnéd magad, úgy jelentkezzetek csapatként a következő szezonra! 


A gombra kattintva nevezhetsz is!

Nevezés

Csatlakozz hozzánk!

Ismerd meg a bajnokságunkat
Image showcasing the partners of the EUROPEAN GRASSROOTS ESPORTS project

Alulról szerveződünk!

A "grassroots" kifejezés eredetileg a növényvilágban utal arra, hogy az élet a talajszinten kezdődik és onnan nő. Az esport és a hagyományos sportok világában a "grassroots" megnevezést olyan kezdeményezésekre használjuk ahol bárki, függetlenül a tudásától vagy a tapasztalatától, részt vehet az szervezett körülmények közötti versenyeken, csatlakozhat közösségekhez, és élvezheti az adott sportág által nyújtott élményt.

Az Erasmus+ keretein belül kiírt EUROPEAN GRASSROOTS ESPORTS projekttel azt tűztük ki célul hogy segítsünk új csapatoknak és játékosoknak a  versenysorozatunkhoz való csatlakozásban, és végig kisérjük az újoncok integrációját. Legyen a te csapatod is részese ennek az úttörő projektnek! 

Image showcasing the HPCL Discord channel

Több mint 1000 játékos otthona

Míg a crossplaynek köszönhetően bajnokságunk minden NextGen (Playstation 5, és XBOX Series X|S) konzolon, illetve PC-n is elérhető, a fordulók lebonyolítása, és a hírek közlése egy helyen zajlik: A HPCL Discord szerverén! Lépj be még ma, és tapasztald meg, milyen is a HPCL közösségének részese lenni!

A league table with our latest season

Kiszámítható, stabil működés

A Hungarian Pro Clubs League immár 8. éve rendez bajnokságot az EA FC Clubs, 11 v 11 sportszimulációs játékmodjában. A 16. HPCL szezonban 27 csapat küzdött az első és másodosztály bajnoki címéért. A 22 fordulós bajnokságon kívül a Magyar Kupa, a Szuperkupa, illetve a VPG Bajnokok ligája és Európa Liga indulási helyekért is folyt a verseny hétről hétre!

Mutasd meg magad és csapatod a világnak! A HPCL bajnokságának minden fordulóját élőben közvetítjük sportkommentátor kísérésével! Bajnokságunkat bárki követheti a legnagyobb online média platformokon, így barátaid is élvezhetik mérkőzésedet és szurkolhatnak, csak úgy mintha egy valós futball csapat részese lennél!